Leder du efter Managed Service Teknologier….. Så kom til vores MSP event

with No Comments

Den 14. juni har vi samlet branchens førende IT-sikkerhedsproducenter til en forrygende heldagskonference, hvor du får svar på alt, hvad der er at vide om Managed Services, og hvordan denne teknologi kan hjælpe jer med at skabe vækst i forretningen og merværdi hos kunderne.

 

Book din plads nu og få mulighed for at møde AVG, Trend Micro, Sonicwall, Infrascale og BlackstoneOne, som alle vil præsentere deres løsninger inden for Managed Services. Vi krydrer dagen med en spændende session om det aktuelle trusselsbillede og slutter af med et godt grin, når vores taler indtager scenen.

 

 

Efter konferencen byder vi på lidt at spise og mulighed for at tale mere dybdegående med alle producenterne.

 

Du kan se mere her