Distributionsaftale med Bitrater

with No Comments

Pressemeddelelse
Dexceo
9 Marts 2016

 

DEXCEO OG BITRATER HAR INDGÅET NORDISK DISTRIBUTIONS AFTALE.

BitRater er i front med en helt ny generation af værktøj til beskyttelse af PC’er mod virusangreb og hacking. Værktøjet er simpelt og effektivt, og i modsætning til traditionel anti-virus påvirker det ikke computerens hastighed. Det kører næsten helt ubemærket, bruger mindre end 1 % af CPU’en (datakraften) og belaster hukommelsen minimalt.

Dexceo er ligesom os proaktive og proaktive, de kender det nordiske marked både forhandlerne og slutkunder. Vi har derfor også valgt Dexceo, da vi tror på, at de er i stand til at få forhandlerne til at indgår et samarbejde og udvikle markedet gennem uddannelse og certificeringer, slutter Ebbe Petersen.

Med BitRater kan vi nu tilbyde den næste teknologi indenfor beskyttelse af servere og klienter, til at modgå de nye trusler som f. eks. ransomware, polymorphic malware og cyberextortion.

Der er ikke det store kendskab til BitRater i det Nordiske marked, hvilket vi vil ændre på i samarbejde med Bitater, udtaler Dexceo´s direktør Dennis Wøldike.

Om Dexceo

Dennis Wøldike grundlagde DEXCEO i 2013. Han har specialiseret sig i salg af it-sikkerhed og netværksløsninger til internationale virksomheder og værdiskabende virksomheder i B2B.

Dexceo bestræber sig på at sætte den højst mulige standard i værdi- og kvalitetsbaseret distribution indenfor it-sikkerhed og netværksløsninger. Det opnår vi ved nøje udvælgelse af leverandører og vores netværk af it-forhandlere i Danmark.

Vores fire grundprincipper: Viden, erfaring, gode relationer og proaktivitet er hele essensen i vores tilgang for at tilføre værdi til enhver opgave og sørge for succes til vores samarbejdspartnere.

Om Bitrater

BitRater er en ny dansk Gazelle virksomhed inden for sikkerhedssoftware, hvis løsning er revolutioner sikkerhedsbranchen med opnåelse af en sikkerhed på Internettet op til ca. 95-98%. Hvor anti-virus i dag kun kan tilbyde beskyttelse med optil omkring 43% (mod diverse virus og selv diverse typer af polymorf malware og ransomware).

BitRaters løsninger giver virksomheder og organisationer (der ikke har råd til en stor it-afdeling og monitoriering udstyr i millionklassen), mulighed for at færdes sikkert og trygt på internettet.

”BitRater har udviklet den sikkerhedssoftware, verden har gået og ventet på. Det var min umiddelbare reaktion, da jeg fik sikkerhedssystemet fra BitRater demonstreret for et 1 år siden,” siger BitRater’s CEO Ebbe Petersen, tidligere chef for Forsvarets Efterretningstjenestes varslingstjeneste, GovCERT.

Læs mere på www.bitrater.biz

Presseinformation:

Dexceo
Borupvang 3
2750 Ballerup

Dennis Wøldike
Adm. direktør

Tlf.: +45 53 803 803
Tlf. direkte: + 45 2633 7023

E-post: dennis@dexceo.com
Web: www.dexceo.com